Skip to content Skip to footer
с какво се занимаваме

Повече за Полежанов

СЧЕТОВОДНА КЪЩА ПОЛЕЖАНОВ е учредена през 1993г. и с дългогодишния си опит предлага комплексно, професионално и прецизно финансово-счетоводно обслужване и данъчно консултански услуги, както на български, така и на чуждестранни фирми от всички икономически сфери.

Вече повече от 20 години СЧЕТОВОДНА КЪЩА ПОЛЕЖАНОВ развива дейността си, като извършва счетоводните си услуги придържайки се към критериите за професионално и отговорно отношение към многобройните си клиентите, за да могат да получат надеждна и навременна информация, която спомага за правилното управление и развитие на бизнес интересите.

Имаме опит в много сфери на стопанския живот – производство, външна и вътрешна търговия, ресторантьорство, туризъм, транспорт, строителство, реклама, информационни услуги, консултантски услуги, сдружения с идеална цел (фондации, асоциации и т.н.), свободни професии.

Стремим се да бъдем максимално гъвкави и да подхождаме индивидуално към всеки клиент.

businessman-analyzing-company-financial-report-with-augmented-reality-graphics
business-man-working-office-desktop
нашите бизнес услуги

Вашите резултати са наш основен приоритет!

Бизнес Планиране

Стремим се да бъдем максимално гъвкави и да подхождаме индивидуално към всеки клиент.

Менажиране

Дейността ни е съобразена с най–новите изисквания на нормативната база, уреждаща съответната стопанска дейност и с всички изисквания от областта на счетоводство, данъци и осигуряване.

Прогрес

Ние осигуряваме непрекъснато усъвършенстване на качеството на предлаганите услуги чрез допълнителни обучения и квалификации на персонала си включително посещаване на семинари и участия в конференции.

Качество

За качественото и добро обслужване и защита на интересите на нашите клиенти, ползваме и услугите на външни специалисти в областта на одита, счетоводството и правото.
Мнения

Какво казват за нас

Освен, че е много представителен и лесно се общува с целия екип на счетоводната къща, винаги са били в състояние да разберат нуждите ми и да предложат помощ, която ми помага в бъдещите ми планове.

Иван Иванов

Управител

Г-н Полежанов и екипът му работят приятелски с местния бизнес – използваме услугите им от 1997г. и винаги сме били доволни от начина, по който се грижат за нашия бизнес. Препоръчах ги на редица приятели и бизнес партньори.

Георги Георгиев

Mениджър продажби
контакти за връзка

Свържете се с нас

2760 Разлог; ул. Братя Каназиреви №36